A Vendégház foglalásának menete!

Pihenjenek nálunk a Szőlőfürt Vendégházban! Ha szívesen jönnének, akkor nincs is más teendő, mint kiválasztani a megfelelő időpontot és felvenni velünk a kapcsolatotA foglalás után 3 nap áll rendelkezésetekre a foglaló kifizetésére, a foglalás csak ebben az esetben lesz érvényes. A foglaló mértéke a teljes szállásdíj 50%-a, a másik 50% legkésőbb az érkezést megelőző 15. napon esedékes.
Mi hamarosan felvesszük Önnel e-mailben a kapcsolatot a további részletekkel. Kérjük előzetesen tájékozódjon a naptárunkból a szabad időpontokról.
A foglaló elküldése még nem minősül automatikusan érvényes foglalásnak, ehhez szükséges a visszaigazoló e-mail amit küldünk és a határidőn belüli fizetés. SZÉP kártyát elfogadunk: OTP, K&H és MKB
Minimum 3 éjszaka foglalható minimum 4 fő részére.
Házi kedvenceket nem tudunk fogadni.
A Szőlőfürt Vendégház Mindszenttől Húsvétig nem fogad vendégeket, de ezen időszak alatt is következő évre előfoglalható.

A Vendégház lemondásának menete.

A szállás bármikor díjmentesen átruházható másra, ill. az érkezéstől számított legkésőbb 15. napig díjmentesen lemondható, vagy a foglalási időszak módosítható. Érkezéstől számított 14 napon belüli lemondás esetén a teljes díj 50%-át számoljuk fel kezelési költségként, az érkezés napján, illetve az azt megelőző 2 napon lemondva 100%-ot.

Az alábbi mezők kitöltésével válassza ki, mely időszakban szeretné igénybe venni vendégházunkat.

Érkezés

Távozás

Személyek száma:

Személyes adatok megadása:

Orfűi vendégház-Szőlőfürt vendégház